Gys is een restaurant in het centrum van Utrecht. Ze serveren hier biologisch eten en drinken, met aandracht bereid en zoveel mogelijk gemaakt van streekproducten. Gezond eten kost meestal wat meer tijd. Gys brengt daar verandering in. Eten en drinken dat met liefde en streekproducten wordt bereid, zonder dat jij er veel tijd aan kwijt bent. Daarbij zijn veel van deze gerechten ook nog eens vega of vegan. Ook afhalen is mogelijk bij Gys. Denk aan een smoothie en een broodje gebakken pompoen voor onderweg of een tofu burger voor thuis.
Ik heb de paddenstoelen-linzenburger genomen, heerlijk zeg!
Natural yoghurt, maar dan oer-Hollands. Biologisch en dus verantwoord, maar vooral… Loei Lekker! Stel je eigen yoghurt samen, kies één van onze door chef-koks samengestelde Specials of geniet van een eigen receptuur frozen yoghurt. Ook voor de lactose intoleranten onder ons bied Yoghurt Barn gelukkig ook soya varianten, zodat ook jij van al het lekkers kunt genieten! De yoghurt en het eigen receptuur frozen yoghurt zijn 100% biologisch en direct van de boer. Zo direct zelfs dat het binnen 48 uur na het melken van de koeien in jouw Weck-potje zit. En dit proef je!
In mijn Yoghurt To Go zit aardbei, mango, vijgen en zelfgemaakt Granola
Granola is een Engelse term, waar wij in het Nederlands eigenlijk geen goede vertaling voor hebben. Granola is een mengsel van gebrande noten, pitten en havermout en soms ook gedroogde vruchten. Dit mengsel kun je eten met yoghurt. Er bestaat ook een zogenaamde granola bar, die wij een mueslireep noemen. Muesli is niet echt hetzelfde, want muesli bestaat uit ‘rauwe’ havermout en ongebrande noten.